Mon Guerlain

„ Mindig egy leküzdhetetlen szomj hajt a távoli tájak felé, a vágy, hogy minél messzebbre jussak, és új illatokat fedezhessek fel.”- Thierry Wasser , a Guerlain mester parfümőre

Öt generáció óta, a Guerlain parfümőre igazi megtestesítője a parfümtörténelmnek, melyet szívvel és lélekkel ruházott fel. Felfedezte a világot új nyersanyagok után kutatva. Új, vakmerő akkordokat kreált és ezzel több, mint 1100 új illatot alkotott… A számtalan siker ellenére, folyamatosan megkérdőjelezte a szabályokat, kerülte a konvenciókat, forradalmasította a modern parfümkészítést  a Jicky illattal.

Thirrey Wasser számára, aki az ötödik Guerlain parfümőr, és a Ház legújabb női illatának megálmodója, lehetetlen úgy definiálni egy Guerlain parfümöt, mint puszta formulát, ami különböző akkordok és nyersanyagok titkos kombinációja.

„Mint az elődeim esetében, engem is a tökéletes munka iránti szenvedély, a művészi munka tisztelete, ennek a kettőnek találkozása, valamint az érzések iránti nyitottság irányít a munkámban. „

Minden egyes részletét ismerjük az általunk használt jázminnak, szantálfának, levendulának és vaníliának, mindez azért van, mert a nyersanyagainkat olyan nőktől és férfiaktól vásároljuk, akiket az évek során jól megismertünk. Az ausztráliai szantálfánk, a Carla levendulánk, ami 1300 méteres magasságban terem Provencal Drome régióban, a Dél indiai Sambac jázminunk és a Pápua új Gineából érkező tahiti vaníliánk mögött, mind-mind nagyszerű emberek állnak, akik termesztik, begyűjtik, kivonják és desztillálják ezeket a nyersanyagokat.

Aimé Guerlain korszaka óta, aki személyesen utazott el Oroszországba a 19. század végén, hogy felkutassa a legtökéletesebb nyírfa esszenciát és bőrt, a kapcsolati hálónk a bizalmon alapszik. Éppen ezért minden nyersanyagunk különleges érzéki dimenzióval rendelkezik, ez pedig úgy tud megvalósulni, hogy minden nyersanyagunkkal a Guerlain ház értékeinek megfelelően bánnak.

A Mon Guerlain az igaz emberi kapcsolatok koncentrációja, azoké az embereké, akik kivételessé varázsolják ezt a kreációt. Minden megosztott emóció- a termőmezőktől kezdve egészen a laboratóriumig- a Mon Guerlain egy-egy illatjegyévé válik, a parfümé, amit a különleges, őszinte és valódi nőnek alkottunk meg.