Cégismertető, cégtörténet

Cégünk, a DOVEX Kft. luxuskozmetikai termékek és professzionális kozmetikai termékcsaládok kizárólagos képviseletével és forgalmazásával foglalkozik Magyarországon, az egyik legnagyobb piaci szereplőként. A mi közvetítésünkkel kerül a nagy ismert parfümláncok és drogériák, valamint a kisebb, hagyományos parfümériák polcaira számos nagynevű luxuskozmetikai márka teljes kínálata. Termékeink kivétel nélkül eredetiek, hivatalos módon, az általunk forgalmazott márkák saját raktáraiból érkeznek hozzánk és minden esetben valódi minőséget képviselnek.

A Dovex Kft. elődje, a Dove Cosmetics Kft 1999-ben jött létre, azután, hogy a korábban luxusmárkák és mindennapi fogyasztási termékek disztribúciójával egyaránt foglalkozó cég szűkítette a profilját és kizárólag luxuskozmetikumok magyarországi forgalmazásával folytatta a munkát. A cég a mai nevét 2006-ban vette fel: a névváltást a könnyebb azonosíthatóság miatt tartottuk előnyösnek.

Már a vállalat megalakulásakor olyan márkákkal dolgoztunk, mint a Chanel, a Clarins, a Guerlain, és számos más nagynevű márka. Az elmúlt több, mit tíz évben folyamatosan bővült a portfóliónk, ma már mi képviseljük többek közt a Kenzo, a Gaultier, az Issey Miyake, az Hermes márkákat is. Emellett a kínálatunkban megtalálható néhány középkategóriás illatmárka is, amely lehetőséget nyújt a szélesebb fogyasztói rétegek elérésére is.

Nemcsak parfümöket forgalmazunk, hanem az adott márkák bőrápolási készítményeit és dekorkozmetikai termékeit is, sőt néhány éve lehetőségünk nyílt olyan termékek disztribúcióját is ellátni, amely professzionális kozmetikai termékvonallal is rendelkezik, így kifejezetten alkalmas szépségszalonok, spa-k kezelési kínálatának kialakítására. Ilyenek például a Phytomer, Jeanne Piaubert, Fleur’s márkák és a közismert Clarins professzionális termékek.

Cégünk budapesti irodája mellett szintén a fővárosban található a raktárunk, illetve a partnereink folyamatos képzését lehetővé tevő tréningtermünk is. A termékek kiszállítását is innen végezzük részben saját kollégáink, részben szállítmányozó partnereink segítségével.

Ha felkeltettük érdeklődését és termékeinkről, szolgáltatásainkról bővebb információra lenne szüksége, illetve amennyiben üzleti kapcsolatot szeretne létesíteni velünk várjuk jelentkezését bármelyik elérhetőségünkön!